Продавець KNBK Fresh Roasted Coffee & Accessories store розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
7734 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-
+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Джезва кована COHO 180 мл. Турка мідна Luxury

Джезва кована COHO 180 мл. Турка мідна Luxury, фото 3
Джезва кована COHO 180 мл. Турка мідна Luxury, фото 4
Джезва кована COHO 180 мл. Турка мідна Luxury, фото 5
  • Немає в наявності
  • Код: 300693

2 639 ₴

Джезва кована COHO 180 мл. Турка мідна Luxury
Джезва кована COHO 180 мл. Турка мідна LuxuryНемає в наявності
2 639 ₴
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Джезва мідна COHO 180 мл. Турка Кована

Характеристики джезви

  • Об'єм загальний 180 мл.
  • Діаметр дна — 9 см.
  • Висота 11 см.
  • Матеріал джезви — мідь.
  • Матеріал ручки сплав бронзи
  • Ручна робота
  • Довжина ручки 12.5 см.
  • Товщина стінок - 1.5 мм. - 1.8 мм
  • Внутрішній шар - Харчове олово
  • Країна виробник - Туреччина 

Джезва мідна COHO

Справжня кава по-турецьки з густою пінкою вважається класичним рецептом. Для його приготування необхідна спеціальна конічна ємність із довгою ручкою — турка. Смак і аромат напою безпосередньо залежать від особливостей заварювального посуду.

Критерії вибору кавової турки

Кава в турці найстаріша з усіх способів приготування. Унікальність рецепта полягає не в сорті кавових зерен, а в техніці заварювання. Напій готується з порошку дуже тонкого помелу, що дає дуже насичений смак. Води додається більше, ніж в еспресо або капучино. Суміш варять на невеликому вогні, не доводячи до кипіння, поки зверху не утворюється густа пінка.

Такий спосіб приготування неможливий без турки (джезви) — мініатюрної посудини з довгою ручкою. Форма чаші може варіюватися, але дно обов'язково має бути ширшим за шийку. Невеликий носик допомагає розливати рідину по чашках.

Джезва медная COHO 180 мл. Турка Кованная

Під час вибору турки необхідно враховувати три чинники:

Форма — діаметр дна має бути ширшим чим шийка. Якщо отвір посуду буде набагато менший від дна, кава недостатньо контактує з водою під час нагрівання, і напій вийде не насиченим. Занадто широка горловина прискорює випаровування кавових масел, через що втрачається аромат;

Об'єм — у процесі варіння не можна заповнювати турку наполовину. Тому вибирайте розмір посуду залежно від того, на скільки персон ви збираєтеся готувати. Турецький каву п'ють маленькими порціями по 60-90 мл. На 2-3 людину знадобиться посудина об'ємом від 120 до 270 мл;

Матеріал — джезви виготовляють із латуні, міді, алюмінію, нержавіючої сталі та кераміки. За довговічністю та здатністю зберігати тепло лідирує турка з Меді

Як з'явилася турка

Вже за назвою посудини можна уявити, що в ній варять каву по-турецьки або по-східному. Традиція готувати цей напій дійсно зародилася на Близькому Сході. Але точно невідомо, хто і коли помітив, що мелені зерна, зварені у звичайні каструльці, поступаються смаком кави з посуду із широким дном і вузьким горлом.

Вважається, що прообразом турки, або джезви, став мідний арабський глечик ібрик. За формою він трохи схожий на сучасний кавник: округлі боки, вузьке горлечко, довгий тонкий носик, кришка та вигнута ручка збоку. Кришка заважає побачити, коли напій починає кипіти, у носику застрягала гуща, а ручка сильно нагрівалася від вогню.

Тоді з'явилася далла. Носик у неї коротший та ширший, ніж у ібрика, але ручка все ще розташована занадто близько до полум'я. Зараз даллу теж використовують як аксесуар для сервірування.

Турка зберегла багато рис своїх попередників, але отримала довгу ручку — з нею небезпека обпектися зведена до нуля.

Форма Турки

Практика приготування кави нароблялася століттями. Давно зрозуміло, що найвдаліша посудина для варіння схожа на посічений конус. У нього широке дно, похилі стінки та вузьке горло. Кожен елемент слугує своєю метою

Чим ширше дно, тим кращий контакт із джерелом нагрівання й тим рівномірніше розподіляється тепло, а похилі стінки не дають гущі спливати. У звуженому горлечку утворюється стійка піна, яка заважає випаровуватись ароматичним речовинам.

Матеріали турки

Найбільш поширеним питанням, як правильно вибрати турку для варіння кави, стосується матеріалу. Більшість асортименту в магазинах становлять турки з  сталі та латуні. Однак у наш час нескладно знайти колоритну мідну посудину або сучасну скляну джезву. Мідь, завдяки своїм фізичним якостям, оптимальний варіант для турки.

Чому рекомендують саме мідь? Не тільки тому, що мідна турка — це класика. Мідь рівномірно нагрівається, довго слугує, а ще має дуже гарний вигляд.

Внутрішню частину посуду лудять — покривають харчовим оловом. У дорогому посуді внутрішню поверхню сріблять. Завдяки цьому мідь не взаємодіє з кавою й не утворює шкідливих солей.

У мідних джезв, як жодних інших, важлива товщина стінок. Мідь має високу теплопровідність, і щоб кава не нагрівалася занадто швидко, потрібно підбирати посуд із товстими стінками. Оптимальна товщина — від 1,5 мм.

 

Характеристики
Основні
МатеріалМідь
Об`єм200 мл
Внутрішнє покриттяхарчове олово
Матеріал ручкидерево
Товщина матеріалу1 мм
Зливний носикТак
Тип плитиГазова, Склокерамічна, Електрична
ВиробникHakart Dekoratif Esya ve Metal
Країна виробникТуреччина
СтанНовий
Специфікація
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 639 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner