Продавець KNBK Fresh Roasted Coffee & Accessories store розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
7715 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-
+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Пуровер Hario V60 SUIREN Dripper

впередназад
Пуровер Hario V60 SUIREN Dripper, фото 3
Пуровер Hario V60 SUIREN Dripper, фото 4
Пуровер Hario V60 SUIREN Dripper, фото 5
Пуровер Hario V60 SUIREN Dripper, фото 6
Пуровер Hario V60 SUIREN Dripper, фото 7
Пуровер Hario V60 SUIREN Dripper, фото 8
Пуровер Hario V60 SUIREN Dripper, фото 9
Пуровер Hario V60 SUIREN Dripper, фото 10
Пуровер Hario V60 SUIREN Dripper, фото 11
  • Немає в наявності
  • Код: VDSU-02G

1 469 ₴

Пуровер Hario V60 SUIREN Dripper
Пуровер Hario V60 SUIREN DripperНемає в наявності
1 469 ₴
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пуровер Hario V60 SUIREN Dripper 

Розміри Пуровера Hario V60 SUIREN 

  • Бренд Hario
  • Серія SUIREN Dripper
  • Країна виробник Японія
  • Змінна прозора воронка V60
  • Великий одинарний отвір для регулювання швидкості екстракції
  • Спіральні ребра для максимального розкриття смаку кави
  • Розмір 02
  • Ширина 13 см.
  • Глибина 12,5 см.
  • Висота 10,8 см
  • Вага корпусу: 134 г
  • Підходить для 1-4 чашок
  • Матеріал корпусу: ребаро/смола PCT, кільце та тримач воронки/поліпропілен

Пуровер Hario V60 02 SUIREN Dripper

Це збірна кавова воронка зі спіральним ребром, що символізує прозору воронку V60. Це модель обмеженої серії 2024 року із широкою лінійкою кольорів.

Конічна форма: проти традиційної віялоподібної воронки створюється глибший шар кави, налита вода тече до центру, забезпечуючи триваліший вплив на мелену каву та даючи змогу витягувати більше інгредієнтів.

Спіральне ребро всередині розширюються до верху, створюючи проміжок між папером і дріпером, щоб запобігти розширенню кавової серцевини, викликаної парою, а структура дає змогу повністю випустити повітря. Це добре впливає на смак вашого напою.

Пуровер Hario V60 (Поліпропілен Акрилонітрил-стирольна смола) дуже зручний і практичний аксесуар для приготування кави альтернативним способом. Він дуже простий у використанні, за допомогою такого пуровера Ви зможете потішити себе ароматним напоєм у будь-який момент.

Пуровер — дуже популярний альтернативний метод заварювання кави у світі, завоював він свою популярність завдяки простоті використання й економії часу, адже не у всіх є час вранці приготувати каву в турці або якимсь іншим тривалішим способом. Дуже легко миється.

Пуровер Hario V60 02 SUIREN Dripper

Пуровер Hario V60 02 SUIREN Dripper 

Пуровер із поліпропілену вирізняються низьким теплгопровідністю, вони не забирають тепло в гарячої води. Процес заварювання проходить за постійної температури, це дає змогу точно розрахувати час приготування й отримувати стабільну чашку. Такі моделі легкі та міцні, їх зручно взяти із собою в поїздку.

Основні переваги воронки з Поліпропілену

  • Низька теплопровідність
  • Доступна ціна
  • Міцність
  • Легкість;
  • Економія води та часу, витраченого на приготування кави.

Пуровер Hariо  V60 — це альтернативний метод заварювання кави, для приготування якого використовується девайс спеціальної форми з нахилом стінок 60 градусів. Іноді такий спосіб приготування називають Воронка. Також використовується назви V60 або Hario (на честь популярного виробника кавових девайсів, який винайшов і популяризував такий спосіб приготування кави)

Ступінь помелу для приготування кави в Hario V60

Для приготування в пуровері найкраще використовувати середнього помелу (більше ніж для еспресо, але дрібніше, ніж френчпрес). Помел може змінюватися залежно від ваших цілей і смакових уподобань. Менший помел — для насиченішого смаку,  або крупний для більш фруктового та квіткового смаку.

Дозування кави для перовера Hario

Класична порція для пуровера V60 на 1 чашку — 15 грамів на 250 мл води. Ви можете самі прорахувати кількість води залежно від порції кави. Оптимальне співвідношення кави до кількості готового напою має становити 60 грамів кави, на один літр води. Краще не відміряти каву на око, оскільки навіть 1-2 грами зайвої або недостатньої кави можуть дуже впливати на кінцевий смак напою. Щоб ваш результат був передбачуваним і ви могли його легко повторити використовуйте спеціалізовані ваги для приготування кави з кроком 0,1 г.

У разі зміни кількості використовуваної для приготування кави, потрібно буде підлаштувати помел, оскільки швидкість проливання, через іншу кількість кави, теж зміниться. Чим більше кави ви використовуєте для приготування, тим більший помел потрібно використовувати

Температура води для пуровера Hario

Для приготування кави в пуровері можна використовувати температуру від 85 до 95 °C, але оптимальна 90-94 °C. Головне не використовувати окріп, позаяк кава буде переварена та гірка. Щоб отримати таку температуру, потрібно довести воду до кипіння й почекати 2-3 хвилини. Оптимальний варіант — це чайник із регулюванням температури або використовувати окремо градусник для води.

Пуровер Hario V60 02 SUIREN Dripper

Заварювання кави в куровері Hario

  1. Для приготування кави візьмете та вкладіть фільтр в саму лійку, рекомендуємо пролити через нього 100-200 мл гарячої води та вилити її. Це потрібно, щоб змочити фільтр і прибрати можливий присмак паперу.
  2. Після цього засипте каву у фільтр і злегка струсіть лійку, щоб рівномірно розподілити каву.
  3. Перший етап вливання води — передзмочування. Воно допомагає покращити смак кави та зробити екстракцію стабільнішою. Об'єм води для передзмочування зазвичай рахують за потрійним коефіцієнтом щодо ваги самої кави. Якщо ви використовуєте 15 грамів кави, то влити потрібно 45 грамів води. Якщо ви використовуєте більше кави, ніж зазвичай, наприклад, 30 грамів, то і води, відповідно, потрібно взяти 90 мл.
  4. Після вливання потрібно почекати 30 секунд, поки вода почне контактувати з меленою кавою. Після цього можна братися до самого процесу приготування.
  5. Після попереднього встановлення потрібно акуратно почати вливати воду в каву круговими рухами за годинниковою стрілкою (можете використовувати й інші техніки), починаючи з центру та просуваючись ближче до країв, поки загальна вага води не досягне потрібного значення.
  6. Залежно від обраного методу вливання й об'єму кави, загальна час заварювання може змінюватися від 2,5 до 4 хвилин.
  7. Наприкінці потрібно викинути використаний фільтр із кави, збовтати напій для насичення киснем і насолоджуватися смаком

Є два основні способи вливання води: інтервальний та одночасний. Одночасний метод — коли всю воду вливають за один раз. Інтервалний метод — певними порціями за кілька разів. Інтервалний метод допомагає посилити екстракцію й витягти більше речовин із кави.

Історія пуровера

Пуровер (pour over) у перекладі з англійської означає «лити зверху». Такий метод приготування кави використовується досить давно. Кавоварки такого типу були відомі ще в 19 ст. У 1908 році вже було пристосування дуже схоже на сучасний пуровер. Суттєво різні теорії, хто ж був першовідкривачем такого способу. По одній із міфотворень пуровер винайшла німецька домогосподарка, по іншій— пристрій придумали в Японії.

Особливу популярність пуровер набув на початку нинішнього століття, коли їх виробництвом зайнялася японська компанія Hario (у перекладі з японської — «Король скла»).

Хоча такі девайси випускають ще багато відомих фірм (Bodum, Bonavita, Kalita), слово «хіріо» стало найбільш популярним, і деякі прихильники кави тільки так називають і сам спосіб приготування кави, і лійку-дріпер.

Кава в пуровері отримує максимальну кількість ефірних масел, а мелені зерна не можна перепалити, як під час заварювання в турці або в кавомашині.

Головна відмінність  V60 полягає в тому, що в основі пуровера  Hario розташовується один великий отвір. Завдяки цій особливості V60 має найбільше серед усіх пупрвепів, схожість із кемексом, але все ж це два різні способи приготування кави зі своєю специфікою.

У Hario V60 використовуються спеціальні паперові фільтри з боковим швом.

Пуровер Hario V60 дуже варіативний, а на смак кінцевого напою впливає дуже багато чинників

  • Мінералізація води;
  • Температура води
  • Якість кавових зерен
  • Свіжість і якість обсмажування
  • Якість та однорідність помелу
  • Якість фільтрів
  • Рівномірність і час проливання
  • Пропорція води до меленої кави
  • Тип фільтрів.

Тому для досягнення ідеального результату доведеться експериментувати.

 

 

 

Характеристики
Основні
Тип посудуПуровер
МатеріалПластик
ВиробникHario
КолірРожевий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 469 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner