- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 0800131
209 ₴
Показати оптові ціниФільтр воронка для Bialetti на 1 чашку, Imbuto для гейзерної кавоварки
Характеристики
- Бренд Bialetti
- Тип товару Фільтр воронка
- Форма Кошик
- Матеріал Алюміній
- Сумісний із гейзерними кавоварками на 1 чашку
Як приготувати каву з кавоваркою мока?
- Заповніть нижню камеру кавоварки водою кімнатної температури (до рівня запобіжного клапана).
- Виберіть свою улюблену мелену каву (рекомендований рівень помелу: спеціально призначений для кавоварки мока, але не дуже дрібний!). Заповніть фільтр для меленої кави — кава спресувати не треба.
- Поставте кавоварку мока на плиту (ручка не має бути прямо над джерелом тепла). Встановіть низький рівень нагрівання — варто почекати ще кілька хвилин для кращого смаку кави. Коли верхня камера заповниться завареною кавою, вимкніть нагрівання.
- І найважливіший момент — дегустація! Кава смачніша, якщо пити відразу!
Принцип дії Гейзерної кавоварки Bialetti
У разі підвищення температури в нижньому резервуарі утворюється пара. Високий тиск буквально виштовхує окріп через фільтр сито, у якому насипане мелена кава. Під час проходу гарячої води через каву й відбувається сам процес приготування кави. Мелена кава насичує воду смаком і ароматом. Після цього кава через трубку потрапляє у верхній резервуар.
На нижній частині кавника розташований спеціальний запобіжний клапан для аварійного випуску пари — обов'язкова деталь у пристрої, яка працює з високим тиском. Цей клапан використовується як позначка для кількості води. Не можна наливати воду вище цього клапана
Секрети приготування кави в гейзерній кавоварці Bialetti
Хоча сам процес приготування кави в гейзері здається дуже простим. Є кілька секретів і тонкощів у рецептах кави в гейзерній кавоварці.
- Використовуйте співвідношення кава до води десь 1 до 12
- Можна використовувати теплу воду для скорочення часу приготування (це прибере неприємну гіркоту)
- Можна додати спеції в каві, перед тим, як ставите кавоварку на вогонь
- Щоб отримати в гейзерній кавоварці каву з пінкою, гарненько збийте в чашці невелику кількість готового напою. Потім доливайте до цієї суміші решту кави.
- Не доводьте процес до характерного шипіння кавника — цей звук означає, що вся вода вже пішла
- Краще вимкнути плиту на піку приготування моки та залишити кавоварку на хвилину
Уникайте перетримувати каву та не перегрівати її, щоб уникнути гіркоти в напої
Основні | |
---|---|
Виробник | Bialetti |
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Стан | Нове |
Колір корпусу | Срібний |
Тип кави, що використовується | Мелений |
Матеріал корпусу | Алюміній |
- Ціна: 209 ₴