Arabica Kenya Mbuni
Характеристики
- Короткий опис: Вишня, червона смородина
- Спосіб обробки: Washed.
- Висота: 1500 - 1800 метрів.
- Збір врожаю: листопад - грудень.
Завдяки географічному положенню Кенії поруч з екватором, урожай у цій країні збирається двічі на рік. Практично вся кава вирощується дрібними фермерами, але за всім процесом стежать спеціальні державні органи.
Головний секрет високої якості кенської кави — це відкриті аукціони, на які фермери продають їх каву. Формат аукціону дає змогу покупцеві платити справедливу й адекватну ціну за каву залежно від якості зерна. Це стимулює фермерів проявляти максимальну увагу всьому процесу збору кави, від збирання зерен до їх оброблення.
Кавова промисловість у Кенії досить технологічна, а збирання й оброблення проходять за допомогою сучасної техніки.
Не обсмажена кава
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | KNBK |
Країна виробник | Кенія |
Вид кави | Арабіка |
Форма випуску | Зерновий |
Без кофеїну | Ні |
Ароматизатор | Ні |
Тип упаковки | Вакуумний пакет |
Вага | 500 г |
Користувальницькі характеристики | |
Ступінь обжарювання | не обсмажена |
Країна походження | Кенія |
Співвідношення | 100% Арабіка |
Вага в упаковці | 0,5 кг. |
Ступінь помелу | Зерновий |
Свіжообсмажена/Зелений | Зелений |
Інформація для замовлення
- Ціна: 199 ₴