Кенія Руера Kenya Ruera Мита
Характеристики
- Країна Кенія
- Регіон Кіамбу
- Обработка: Класична мита
- Сорт кави Батіан, Руіру11, K7, SL28
- Висота вирощування — 1500 мрм
Смакові характеристики
- Аромат ягоди, компот, карамель
- Букет: черешня, ірис, спеції, ягоди
- Післясмак: ягідне, солодке
- Тіло: округле
Кенія Руера Мита
Ферма Руера надає роботу тисячам працівників, які збирають і обробляють каву на майже двохстах гектарах землі в окрузі Кіамбу, недалеко від міста Джуджа, приблизно в п'ятнадцяти кілометрів від Руіру. Теруар тут чудовий — червоні вулканічні ґрунти, приголомшливі ландшафти, що піднімаються на висоту понад 1500 метрів, і прохолодний клімат.
Зазвичай у Кенії кава вирощується на невеликих фермах, об'єднаних у кооперативи, де кава від дрібних постачальників змішується й формується в бленди. На цій величезній фермі немає дрібних власників. За все відповідає одна компанія, що позитивно позначається на контролі якості, проведення експериментів і швидкості прийняття рішень. Тут виробляють як натуральні, так і миті, а також деякі експериментальні лоти.
Ця кава — чудовий яскравий лот для еспресо, який повною мірою відбиває кенійський теруар своїм ягідним профілем, але водночас залишається дуже збалансованим. Класична мита обробка із сушкою на африканських ліжках розкриває весь потенціал неймовірної чашки, починаючи від солодких нот карамелі та спецій, закінчуючи насиченим і довгим ягідним післясмаком із відтінком ірису.
Основні | |
---|---|
Виробник | KNBK |
Країна виробник | Україна |
Вид кави | Арабіка |
Форма випуску | Зерновий |
Ступінь обсмаження | Темно-середня |
Без кофеїну | Ні |
Ароматизатор | Ні |
Тип упаковки | Вакуумний пакет |
Вага | 500 г |
Користувальницькі характеристики | |
Країна походження | Кенія |
Співвідношення | 100% Арабіка |
Спосіб приготування | Аэропресс, Кемекс, Мока, Турка, Френч-прес, Машина Еспресо |
Вага в упаковці | 0,5 кг. |
Свіжообсмажена/Зелений | Свіжообсмажена |
- Ціна: 585 ₴