Арабіка Кенія
- Короткий опис: лимон, вино, хліб, шоколад
- Сорт: SL28.
- Спосіб обробки: Washed.
- Висота: 1750 - 1900 метрів.
- Збір урожаю: листопад - грудень.
Завдяки географічному положенню Кенії поряд з екватором, врожай у цій країні збирається 2 рази на рік. Практично весь кава вирощується дрібними фермерами, але за всім процесом стежать спеціальні державні органи.
Головний секрет високої якості кенійського кави – це відкриті аукціони, на які фермери продають свою каву. Формат аукціону дозволяє покупцеві платити справедливу та адекватну ціну за кавою залежно від якості зерна. Це стимулює фермерів проявляти максимальну увагу всьому процесу збору кави, від збору зерен до їх обробки.
Кавова промисловість в Кенії досить технологічна, а збір і обробка проходять з допомогою сучасної техніки.
Необсмажена кава
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | KNBK |
Країна виробник | Кенія |
Вид кави | Арабіка |
Форма випуску | Зерновий |
Без кофеїну | Ні |
Ароматизатор | Ні |
Тип упаковки | Вакуумний пакет |
Вага | 500 г |
Користувальницькі характеристики | |
Ступінь обжарювання | не обсмажена |
Країна походження | Кенія |
Співвідношення | 100% Арабіка |
Вага в упаковці | 0,5 кг. |
Ступінь помелу | Зерновий |
Свіжообсмажена/Зелений | Зелений |
Інформація для замовлення
- Ціна: 499 ₴