Кава арабіка Коста-Ріка
Короткий опис: квіти, фрукти, шоколад.
Сорт: Caturra, Catuai.
Спосіб обробки: Washed.
Висота: 1200-1600 метрів.
- Збір урожаю: грудень – лютий.
У Коста-Ріці вирощують виключно арабіку високої якості. Практично весь урожай йде на експорт. Коста-Риканська арабіка має досить високий вмісту кофеїну, як для чистої арабіки. Ця країна має дуже м'який клімат ідеальний для кави рівень опадів, так само важливу роль грає органічний склад і кислотність грунту.
Кава в Коста-Ріку завезли ще в 1779 році. Перші саджанці були завезені з Ефіопії місто Масета. Стрімке зростання кавовій промисловості розпочався в 1943 році, коли англійський капітан Вільям Ле Лашер Лайон побачив великі перспективи від поставок кави з Коста-Ріки в Англію.
Сира кава
Основні | |
---|---|
Виробник | KNBK |
Країна виробник | Коста-Ріка |
Вид кави | Арабіка |
Форма випуску | Зерновий |
Без кофеїну | Ні |
Ароматизатор | Ні |
Тип упаковки | Вакуумний пакет |
Вага | 200 г |
Міцність кави | М'який |
Користувацькi характеристики | |
Ступінь обжарювання | не обсмажена |
Країна походження | Коста-Ріка |
Співвідношення | 100% Арабіка |
Вага в упаковці | 0,2 кг. |
Ступінь помелу | Зерновий |
Свіжообсмажена/Зелений | Зелений |
- Ціна: 172 ₴