Темпер для кави VD
Характеристики
- Класичний фірмовий темпер із плоскою підошвою
- Забезпечує рівномірне темперування
- Має зручну ручку з ясена
- Гарантія якості та надійність матеріалів
- Великий вибір кольору: чорний, натуральний, венге, жовтий, помаранчевий, ментоловий, червоний
- Матеріал основи: нержавіюча сталь марки AISI 304
- Матеріал ручки: Ясен
Темпер для кави VD
Темпер для кави — це ручний прес, який використовується для трамбування меленої кави в холдері кавової машини
. Це не просто гарний аксесуар, це необхідна та дуже важлива частина в приготуванні якісного напою.
Назва темпера походить від англійського слова "tamping", у перекладі — трамбувати.
Темпер пресує каву, ущільнюючи мелену каву, формуючи з неї кавову таблетку. Трамбовка потрібна для уповільнення швидкості протікання води через нього, а також для підвищення рівномірності змочування кави.
Рівне подавання води через утрамбовану каву забезпечує оптимальну екстракцію і висока якість кінцевого напою. Інакше струм води буде неправильним і кава вийде занадто кислою, недостатньо насиченою або водянистою.
Розміри: Ø 49;51;53;54;57;58 мм.
Темпер для кави, один з основних інструментів під час приготування кави в еспресо машині. Його основне призначення трамбування змеленої кави в холдері. У перекладі з англійської tamping дослівно означає трамбування. Оскільки цей інструмент використовується під час кожного приготування кави, дуже важливо, щоб він був зручний, комфортно сидів у руці та якісно виконувати своє завдання.
Темпер потрібен для того, щоб зробити максимально однорідну структуру кавової таблетки в кошику. Ідеально затемперована таблетка гарантує рівномірне проходження води через мелену каву. Це дає правильну рівномірну екстракцію й знепечує правильну екстракцію смакових і ароматичних речовин із кави.
Якщо ж кава затемперована нерівномірно або неякісно — вода проходить за принципом найменшого опору, тобто через найтонший шар кави. В підсумку в місці, де шар кави найменший кава переварюється, а най товстіший шар кави практично не готується. Так само в разі неправильної темперовки можуть з'являтися так звані канали або тріщини, за цими каналами вода проходить і практично не виварює кави.
Правильно затемперована кава забезпечує стабільний смак кави та є найважливішим чинником у приготуванні цього напою.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | VD Coffee |
Країна виробник | Україна |
Тип | Темпер |
Колір | В асортименті |
Діаметр Ø | В асортименті |
- Ціна: 529 ₴