Металевий Пуровер HARIO V60 02 (400мл.) Матовий/Чорний VDM-02MB
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: VDM-02MB
1 809 ₴
Показати оптові ціниМеталевий Пуровер HARIO V60 02 VDM-02MB
Металевий Пуровер Hario V60 02 (Нержавіюча сталь+Мідь) - Нова модель серії V60 зробленого спільно з Tetsu Kasuya (світового чемпіона з альтернативного заварювання кави Брюверс Кап 2016). Нова модель має інший напрямок "внутрішніх ребер" для екстракції кави, що дозволяє краще контролювати процес заварювання кави. Знімна силіконова основа. Дуже міцний пуровер який можна брати з собою в подорожі і походи.
Hario V60 02 зручний і практичний аксесуар для приготування кави альтернативним способом. Він дуже простий у використанні, з допомогою такого пуровера Ви зможете порадувати себе ароматним напоєм в будь-який момент.
Пуровер — дуже популярний альтернативний метод заварювання кави в світі, він завоював свою популярність завдяки простоті використання і економії часу, адже не у всіх є час вранці приготувати каву в турці або якимось іншим більш довгим способом. Дуже легко миється.
Пуровер – це назва як пристосування, так і самого способу заварювання кави (є і інші назви: дріппер, воронка, харіо). Він має кут конуса 60° і спіральні виступи на стінках всередині, спрямовані вглиб воронки. Дані виступи дають повітрю вільно циркулювати і брати участь в процесі заварювання кави.
Такий спосіб приготування, ще в 1908 році, придумали японці. Напій, приготований в пуровері не має осаду і дає тонкий смак з усіма нотками і перевагами того чи іншого сорту кави.
Пуровер Hario V60 02 використовується з паперовими фільтрами для заварювання Hario розміру 02. Розрахований даний пуровер для приготування 2-4 чашок кави на одному фільтрі.
Розміри Пуровера Hario V60 02
- Діаметр: 11.5 см.
- Висота: 10 см.
- Вага: 400 г.
- Об'єм: 400 мл
В комплекті ложка з маркуванням 8, 10 та 12 грам.
Як готувати каву в пуровері:
- Закип'ятіть воду. Оптимальна температура від 92 до 96 °C.
- Відміряйте кави з розрахунком 6-10 г на кожні 100 мл. води.
- Подрібніть кавові зерна до середньо-дрібного помелу.
- Поставте пуровер з паперовим фільтром на чашку або будь-яку іншу ємність
- Пролийте окріп через фільтр, щоб розігріти його, і вирву, приклеїти фільтр до стінок. Злити воду з ємності.
- Висипте каву в центр фільтра.
- Влийте трохи гарячої води так, щоб змочити мелену каву (вода не повинна перевищувати рівень кави). Почекайте 30 сек.
- Повільно вливайте воду, що залишилася, рухаючись по спіралі від центру до зовнішньої частини за 2 хв.
- Дочекайтеся поки вода стече в ємність. Кава готова!
Основні | |
---|---|
Виробник | Hario |
Об`єм | 400 мл |
Висота | 100 мм |
Ширина | 137 мм |
Країна виробник | Японія |
Діаметр | 115 мм |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Колір | Чорний |
Тип посуду | Пуровер |
- Ціна: 1 809 ₴