Керамічний Пуровер HARIO V60 Dripper 02 (400 мл) Tetsu Kasuya Model Чорний KDC-02-B
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: KDC-02-B
1 044 ₴
Показати оптові ціниПуровер HARIO V60 Dripper 02 Tetsu Kasuya Model (Тетс Касуя) KDC-02-B
Тетс Касуя світовий чемпіон в категорії ручного заварювання WCE Brewers Cup 2016. Компанія Hario спільно з Тетс розробила серію професійних аксесуарів для бариста, одним з яких являється Пуровер Hario V60 Dripper 02 Tetsu Kasuya Model.
Керамічні Пуроверы серії Hario V60 дуже зручні і практичні аксесуари для приготування кави альтернативним способом. Вони дуже простий у використанні, з допомогою такого пуровера Ви зможете порадувати себе ароматним напоєм в будь-який момент.
Керамічний корпус дозволяє запобігати втраті тепла під час заварювання і отримати максимум смаку з кавових зерен
Пуровер — дуже популярний альтернативний метод заварювання кави в світі, він завоював свою популярність завдяки простоті використання і економії часу, адже не у всіх є час вранці приготувати каву в турці або якимось іншим більш довгим способом. Дуже легко миється (можна мити в посудомийній машині)
Пуровер – це назви як пристосування, так і самого способу заварювання кави (є і інші назви: дриппер, воронка, харио). Він має кут конуса 60° і спіральні виступи на стінках всередині, спрямовані вглиб воронки. Дані виступи дають повітрю вільно циркулювати і брати участь в процесі заварювання кави.
Такий спосіб приготування, ще в 1908 році, придумали японці. Напій, приготований в пуровере не має осаду і дає тонкий смак з усіма нотками і перевагами того чи іншого сорту кави.
Пуровер Hario V60 02 Tetsu Kasuya Model використовується з паперовими фільтрами для заварювання Hario розміру 02. Розрахований даний пуровер для приготування 2-4 чашок кави на одному фільтрі. Виготовлений з високоякісної кераміки.
Розміри Пуровера Hario V60 02 Tetsu Kasuya Model
- В самій широкій частині: 14 див.
- Діаметр: 11.5 див.
- Висота: 10 див.
- Вага: 400 р.
- Об'єм: 400 мл
В комплекті ложка з маркуванням 8, 10 та 12 грам.
Як готувати каву в пуровере
- Закип'ятіть воду. Оптимальна температура від 92 до 96 °C.
- Відміряйте кави з розрахунком 6-10 г на кожні 100 мл. води.
- Подрібніть кавові зерна до середньо-дрібного помелу.
- Поставте пуровер з паперовим фільтром на чашку або будь-яку іншу ємність
- Пролийте окріп через фільтр, щоб розігріти його, і вирву, приклеїти фільтр до стінок. Злити воду з ємності.
- Висипте кави в центр фільтра.
- Влийте трохи гарячої води так, щоб змочити мелену каву (вода не повинна перевищувати рівень кави). Почекайте 30 сек.
- Повільно вливайте воду, що залишилася, рухаючись по спіралі від центру до зовнішньої частини за 2 хв.
- Дочекайтеся поки що залишилася у фільтрі вода стече в ємність. Кава готова!
Основні | |
---|---|
Тип посуду | Пуровер |
Матеріал | Кераміка |
Об`єм | 400 мл |
Колір | Чорний |
Висота | 100 мм |
Ширина | 137 мм |
Діаметр | 115 мм |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Виробник | Hario |
Країна виробник | Японія |
- Ціна: 1 044 ₴