Продавець Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена та зелена кава розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
7556 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-
+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Пуровер Hario V60 01 Червоний

впередназад
Пуровер Hario V60 01 Червоний, фото 3
Пуровер Hario V60 01 Червоний, фото 4
Пуровер Hario V60 01 Червоний, фото 5
Пуровер Hario V60 01 Червоний, фото 6
Пуровер Hario V60 01 Червоний, фото 7
Пуровер Hario V60 01 Червоний, фото 8
Пуровер Hario V60 01 Червоний, фото 9
Пуровер Hario V60 01 Червоний, фото 10
Пуровер Hario V60 01 Червоний, фото 11
Пуровер Hario V60 01 Червоний, видео 1
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: VD-INT-01R

336 ₴

Показати оптові ціни
Пуровер Hario V60 01 Червоний
Пуровер Hario V60 01 ЧервонийГотово до відправки
336 ₴
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Пуровер HARIO V60 01 Червоний VD-01R / VD-INT-01R

Розміри Пуровера Hario V60 01

  • У найширшій частині: 11.5 см.
  • Діаметр: 10 см.
  • Висота: 8,2 см.
  • Вага: 100 г.
  • Об'єм: 200 мл.
  • Матеріал Поліпропілен
  • Бренд Hario

Пуровер Hario V60 01 (поліпропілен) дуже зручний і практичний аксесуар для приготування кави альтернативним способом. Він дуже простий у використанні, за допомогою такого пуровера Ви зможете потішити себе ароматним напоєм у будь-який момент.

Пуровер — дуже популярний альтернативний метод заварювання кави у світі, завоював він свою популярність завдяки простоті використання й економії часу, адже не у всіх є час вранці приготувати каву в турці або якимсь іншим тривалішим способом. Дуже легко миється.

Пуровер Hario V60 01 Червоний

Пуровер Hario V60 з поліпропілену

Пуровер із поліпропілену вирізняються низькою теплопровідністю, вони не забирають тепло в гарячої води. Процес заварювання проходить за постійної температури, це дає змогу точно розрахувати час приготування й отримувати стабільну чашку. Такі моделі легкі та міцні, їх зручно взяти із собою в поїздку.

Основні переваги Воронкиз Поліпропілену

  • Низька теплопровідність
  • Доступна ціна
  • Міцність
  • Легкість;
  • Економія води та часу, витраченого на приготування кави.

Що таке Пуровер V60 і як у ньому готувати каву?

 Пуровер  це альтернативний метод заварювання кави, у якому використовується спеціальний девайс у формі воронки. Приготування кави в пуровері дуже схоже на процес приготування кави в кемексі, але має свої переваги. Такий метод добре допомагає розкривати квіткові, ягідні та фруктові аромати. 

Класична порція кави для воронки Hario на 1 порцію 15 грамів на 240 мл води. Оптимальне співвідношення кави до кількості води, яку ви використовуєте 1 до 16 (це не обовязкове правило й співвідношення може змінюватися залежно від рецепта).

Помел варто використовувати досить великий, більш великий, ніж для еспресо та гейзерної кавоварки, але дрібніший, ніж для френч преса. Ваш головний орієнтир — час заварювання, відштовхуючись від нього, підбирайте помел. Якщо вода через каву проливається дуже довго — помел потрібно зробити більшим, якщо дуже швидко — дрібнішим.

У разі зміни кількості використовуваної кави, так само потрібно буде поміняти розмір помелу, оскільки швидкість проливання теж зміниться. Чим більше кави ви використовуєте, тим більшу помел потрібно використовувати.

Оптимальна температура для приготування кави в пурівері 90-95 °C.

Пуровер Hario V60 01 Червоний

Як готувати каву в пуровері

  1. Закип'ятіть воду. Найоптимальніша температура від 92 до 96 °C.
  2. Відміряйте каву з розрахунком 6-10 грамів на кожні 100 мл. води.
  3. Подрібніть кавові зерна до середньо-дрібного помелу
  4. Поставте пуровер із паперовим фільтром на чашку або будь-яку іншу ємність
  5. Пролийте окріп через фільтр, щоб розігріти його та воронку, приклеїти фільтр до стінок. Злити воду з ємності.
  6. Висипте каву в центр фільтра.
  7. Влийте трохи гарячої води так, щоб змочити мелену каву (вода не має перевищувати рівень кави). Зачекайте 30 сек.
  8. Повільно виливайте воду, що залишилася, рухаючись по спіралі з центру до зовнішньої частини за 2 хв.
  9. Дочекайтеся поки влжа що залишилася у фільтрі стече в ємність. Кава готова!

 

 

Характеристики
Основні
Об`єм200 мл
Висота82 мм
ВиробникHario
КолірЧервоний
МатеріалПластик
Ширина115 мм
Діаметр100 мм
Країна виробникЯпонія
Тип посудуПуровер
Інформація для замовлення
  • Ціна: 336 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner