Пуровер Hario V60 01 Червоний VDC-01R
Характеристики Hario V60 01
- Діаметр: 10 см.
- Висота: 8,2 см.
- Вага: 300 г.
- Об'єм: 200 мл.
- Можна мити в посудомийній машині
- Розрахований на 1 – 2 порції
- Виготовлено з використанням японської порцеляни «Аріта Які».
- Виробництво Японія, місто Аріта
Керамічний Пуровер Hario V60 01 Червоний
Керамічний Пуровер Hario V60 01 (червоний) дуже зручний і практичний аксесуар для приготування кави альтернативним способом. Він дуже простий у використанні, з допомогою такого пуровера Ви зможете порадувати себе ароматним напоєм в будь-який момент.
Керамічний корпус дозволяє запобігати втраті тепла під час заварювання й отримати максимум смаку з кавових зерен
Пуровер — дуже популярний альтернативний метод заварювання кави у світі, він завоював свою популярність завдяки простоті використання та економії часу, адже не у всіх є час вранці приготувати каву в турці або якимось іншим довгим способом. Дуже легко миється (можна мити в посудомийній машині)
Пуровер – це назва як пристосування, так і самого способу заварювання кави (є та інші назви: дріппер, воронка, харіо). Він має кут конуса 60° і спіральні виступи на стінках всередині, спрямовані вглиб воронки. Дані виступи дають повітрю вільно циркулювати й брати участь в процесі заварювання кави.
Такий спосіб приготування, ще в 1908 році, придумали японці. Напій, приготований в пуровері не має осаду і дає тонкий смак з усіма нотками та перевагами того чи іншого сорту кави.
Пуровер Hario V60 01 використовується з паперовими фільтрами для заварювання Hario розміру 01. Розрахований даний пуровер для приготування 1-2 чашок кави на одному фільтрі. Виготовлений з високоякісної кераміки.
Як готувати каву в пуровері:
- Закип'ятіть воду. Оптимальна температура від 92 до 96 °C.
- Відміряйте кави з розрахунком 6-10 г на кожні 100 мл води.
- Подрібніть кавові зерна до середньо-дрібного помелу.
- Поставте пуровер з паперовим фільтром на чашку або будь-яку іншу місткість
- Пролийте окріп через фільтр, щоб розігріти його, і вирву, приклеїти фільтр до стінок. Злити воду з місткості.
- Висипте каву в центр фільтра.
- Влийте трохи гарячої води так, щоб змочити мелену каву (вода не повинна перевищувати рівень кави). Почекайте 30 сек.
- Повільно вливайте воду, що залишилася, рухаючись по спіралі від центру до зовнішньої частини за 2 хв.
- Дочекайтеся поки вода стече в місткість. Кава готова!
Основні | |
---|---|
Тип посуду | Пуровер |
Матеріал | Кераміка |
Об`єм | 200 мл |
Колір | Червоний |
Висота | 82 мм |
Ширина | 115 мм |
Діаметр | 100 мм |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Виробник | Hario |
Країна виробник | Японія |
- Ціна: 903 ₴