Продавець Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена та зелена кава розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4846 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-
+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
Вул. Теодора Драйзера 46 (сорок шість), Київ, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена та зелена кава

Термометр для молока Motta

Термометр для молока Motta, фото 2Термометр для молока Motta, фото 3
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 10230

289 

Показати оптові ціни
Термометр для молока Motta
Термометр для молока MottaГотово до відправки
289 
Купити
+380 (98) 120-91-92
  • +380 (95) 499-10-65
  • 0 (800) 33-20-92
Купити
+380 (98) 120-91-92
  • +380 (95) 499-10-65
  • 0 (800) 33-20-92
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Термометр для збивання молока і приготування напоїв Motta

Термометр для молока – це незамінний помічник будь-якого бариста в приготуванні кавових напоїв з молоком (капучіно, латте макіато, флет уайт тощо). Особливо даний аксесуар важливий для новачків. Адже, професійні термометри для рідин створені для того, щоб допомогти Вам у приготуванні гарячих напоїв з правильної температурою, а від цього безпосередньо залежить смак напою.

Цей термометр, італійської фірми Motta, відмінно підходить для вимірювання температури в рідинах, і при бажанні, навіть, у продуктах.

Завдяки зручній прищіпки, термометр зручно кріпиться на пітчер для молока, що однозначно допомагає без проблем збити красиву, а головне правильну, молочну піну.

Термометр для збивання молока і приготування кави та напоїв Motta

В якості підказки, нанесена зелена зона, оптимальна для молока.

На термометрі присутня шкала Цельсія (від -10 до 100) і за Фаренгейтом (0 до 220).

Правильна температура для збивання молока пором і приготування інших напоїв

Рекомендовані температури в °C:

  • Для приготування кави: температура заварювання від 88 до 93 градусів.
  • Для приготування гарячого шоколаду: від 79 до 82 градусів.
  • Молоко: температура збивання молока пором від 66 до 77 градусів.

аксесуари для приготовдления кави від італійської фірми мотта

Характеристики
Основні атрибути
Виробник Motta
Країна виробникІталія
ТипТермометр
Інформація для замовлення
  • Ціна: 289 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner