Пуш Темпер
- Ø 54
-50%
Залишилось 12 днів - Ø 57
-50%
Залишилось 12 днів - 54 мм.
-50%
Залишилось 12 днів - 54
-50%
Залишилось 12 днів - Ø 54
-50%
Залишилось 12 днів - Ø 53
-50%
Залишилось 12 днів - Ø 57
-50%
Залишилось 12 днів - Ø 53
-50%
Залишилось 12 днів -50%
Залишилось 12 днів
Пуш темпер для темперовки кави
Темпер це незамінний аксесуар для приготування кави в ріжковій еспресо кавомашині. Класичний темпер це компактний ручний прес, що зазвичай складається з ручки та робочої основи або підошви. За допомогою нього в кошику формують таблетку з меленої кави.
Для отримання смачної кави та правильної рівномірної екстракції важливо якісно ущільнити кавову таблетку. Через ущільнену мелену каву повільніше проходить вода, а рівномірно сформована таблетка забезпечить рівномірну екстракцію.
Здається, що темперування досить простий процес, але на практиці щоб отримати хорошу кавову закладку потрібно мати навичку і дотримуватися кількох правил:
- У кавовій таблетці не повинно бути порожнин
- Таблетка має бути рівномірною
- Ущільнення має бути рівномірним
Пуш темпер для кави
Коли ви тільки починаєте свій професійний шлях бариста, уважно придивіться до пуш темперам. Їхня конструкція передбачає обмежувач, що встає на краї ріжка. Це дозволить вам робити ідеально рівну кавову таблетку без будь-яких зусиль.
У чому відмінності пуш-темпера від класичного
Замість ручки пласка кнопка. Таке рішення багатьом видасться більш ергономічним. Будова кисті та довжина пальців у всіх різна, і було не просто підібрати темпер із оптимальною висотою ручки навіть за наявності різних моделей з різною висотою.
Наявність обмежувача. З пуш-темпером неможливо зробити таблетку з перекосом, цей обмежувач просто не дозволить вам цього.
Регулювання глибини темперування. З пуш-темпером усі кавові таблетки будуть однаковими.
Глибин а темперування з пуш темпером
Виставляйте глибину, і не важливо, з якою силою ви натиснули на темпер. Встановлюючи глибину вильоту пуш-темпера, вам слід орієнтуватися на виліт дифузора з дисперсійною сіткою по відношенню до кільця ущільнювача заварювальної групи. У різних кавомашин ця відстань різна, тому пуш-темпер слід відрегулювати саме під вашу кавоварку. При цьому кількість кави в кошику повинна бути такою, щоб сформована кавова таблетка впиралася в сітку дисперсійну, але не продавлювалася їй.
Якщо кави буде більше, а глибина темперування буде відрегульована неправильно, дисперсійна сітка буде притискати каву і вода проходитиме по краях кавової таблетки, де щільність нижче, а якщо кава буде мало, то ви отримаєте рідку таблетку.
Основна перевага Пуш темпера – простота формування рівномірної та якісної кавової таблетки.