Джаг пітчер для еспресо
Джаг для приготування еспресо із нержавіючої сталі. Це дуже важливий інструмент для приготування еспресо. Він дозволяє комфортно готувати кавові напої на основі кави з додаванням молока. Джаг, або як його ще називають, пітчер для еспресо дуже полегшує життя як професійним баристам, так звичайним любителям приготувати смачну каву вдома.
Цей пітчер джаг розроблений для приготування еспресо, а не для збивання молока. Він чудово підійде, якщо ви готуєте еспресо для класичних та авторських напоїв спочатку у невелику ємність, а потім переливаєте у чашку.
Оптимальний обсяг джагу для еспресо 70-120 мл. Це дозволяє готувати як звичайний еспресо, так і подвійну порцію. Завдяки ручці джаг зручно використовувати, не обпалюючи руки. А матеріал нержавіюча сталь робить такий пітчер дуже довговічним та зносостійким.
На пітчері є зручний носик, тож переливати еспресо дуже зручно. Він рятує від підтікань, бризок та зайвих крапель.
Пітчер джаг – це різновид молочника, який відноситься до професійних інструментів бариста. За допомогою пітчера бариста готує капучино, а також каву латте. Нерідко пітчер називають jug чи джаг. Варто зазначити, що пітчер вважається одним із основних інструментів бариста, без якого стає неможливим процес приготування практично всіх видів кави.