Продавець KNBK Fresh Roasted Coffee & Accessories store розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
8358 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-

Ми працюємо. Наш графік роботи : БУДНІ: з 10:00 до 20:00 /// СУБОТА: з 11:00 до 16:00 /// Неділя ; Вихідний /// Замовлення приймаємо через сайт 24/7, опрацюємо в найближчий робочий час ;)

+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Розрівнювач VD

ГалереяСписок

Розрівнювач для кави

Чому важливо правильно розрівняти і потім затемперувати каву

Однією з найважливіших навичок бариста, необхідних для приготування якісного еспресо, є рівномірний розподіл та темперування меленої кави в корзині холдера.

Така навичка може здатися простою і повсякденною, але це основа, від якої залежить дуже багато.

Послідовне рівномірне вирівнювання кави, її темперування і підготовка безпосередньо до екстракції - досить складне завдання, яке необхідно виконувати бездоганно щоразу, а головне це повторюваність цих процесів. Навіть якщо ви досвідчений бариста, і тренувалися днями і ночами з вагами та секундоміром, темперуєте кавові таблетки із заплющеними очима, ви все одно не застраховані від помилок і від факторів, які не залежать від Вас, а тим більше, коли в поспіху, працюючи з великим потоком людей.

Навіщо потрібен розрівнювач для кави

Будь-який досвідчений бариста скаже вам, що додатковий девайс для підготовки змеленої кави в холдері для темперування дуже спростить вам робочий процес

Йдеться про необхідність спеціального розрівнювача меленої кави в портафільтрі, який міг би давати стабільний результат незалежно від рівня майстерності бариста.

Разравниватель кофе

Цей фактор дуже важливий, оскільки досить невеликої помилки в розподілі і темперування кави, щоб виникли мікротріщини, які змусять воду під тиском проходити не рівномірно по всій таблетці, а по шляху найменшого опору. А це дуже погано впливатиме на смак вашого напою. В результаті утворення каналів кава контактує з водою нерівномірно, одна частина переварюється і перегорає, тоді як решта кави залишається недовареним. В результаті напій буде кислим, гірким та з неприємним прикусом.

Саме в таких випадках рятує розрівнювач для кави, тут він допомагає усунути людський фактор при рівномірному розподілі кави всередині портафільтра.

Його пряме завдання - вирівняти каву перед самою темперовкою, щоб зменшити кількість ділянок з високою та низькою компресією, що і призводить до утворення каналів.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner