Продавець KNBK Fresh Roasted Coffee & Accessories store розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
8130 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-
+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Barista Space

ГалереяСписок

Пітчер Barista space

Пітчер чи молочник один із основних інструментів бариста. Існує безліч різновидів пітчерів для різних завдань.

Дві основні навички бариста з пітчером – це збивання молока для молочних напоїв та вміння латте арта (малювання молочною піною малюнків на каві)

Щоб збити якісно молоко, потрібно враховувати багато нюансів, а зробити гарний латте арт – справжнє мистецтво. Щоб робити це комфортно і легко варто використовувати якісний та зручний пітчер.

Питчер Barista space для молока

Існують сотні брендів, які спеціалізуються на виробництві пітчерів. Всі вони різні за кольором, формою об'єму, формою носика. Є бюджетні та не дуже, з тефлоном і без. Один із найпопулярніших брендів пітчерів є Barista space. Пітчер має правильну форму та якісно зроблений.

Як вибрати пітчер для молока?

Головне, на що варто звернути увагу при виборі молочника

  • Форма
  • Розмір
  • Матеріал та обробка поверхні
  • Форма носика
  • Ручка
  • Форма та розмір пітчера

Найпоширеніший розмір пітчера 300 – 350 мл, це основний робочий інструмент. На другому місці за популярністю 500 – 600 мл. Добре, якщо у Вас буде обидва розміри, ви зможете використовувати їх залежно від завдань та завантаженості. Також часто можна зустріти пітчер 250 мл, для маленьких напоїв. Бувають пітчера і більших розмірів від літра і більше, їх найчастіше використовують замість глечика для молока, тому що збити молоко такого обсягу не зручно.

Для комфортного збивання молока заповніть його приблизно на 1/3 об'єму. Решту місця залиште для піни.

Материал и обработка поверхности питчера Barista space

Дуже важлива форма носика пітчера. Досвідчений бариста може зробити малюнок, практично, з будь-якою формою. Але найчастіше використовую класичний гострий носик, за допомогою його легко малювати базові квіточки і серця. Для більш складних малюнків потрібно підбирати форму під ваші потреби.

Матеріал та обробка поверхні пітчера Barista space

Найпоширеніший матеріал для пітчера – нержавіюча сталь. Він довговічний, безпечний та доступний за ціною. Форма пітчера має бути трохи конічна. Метою процесу спінювання молока є уловлювання та блокування більшої частини тепла, що виділяється парою, а також сприяння поглинанню повітря.

Важливий фактор і вага пітчера, занадто тонкі стінки швидко втрачатимуть температуру і обпалювати руки, але і сильно товстий і важкий пітчер буде не дуже зручний. Молоко збивається при температурі 70°C і пітчер може досить сильно нагріватися. Тому завжди звертайте увагу на форму ручки та як добре вона закріплена. Форма ручки має бути зручною, але бувають і пічтери без ручки, замість ручки вони мають тканинний або шкіряний чохол, щоб пітчер було зручно тримати в руці.

Barista Space

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner