Продавець KNBK Fresh Roasted Coffee & Accessories store розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
9332 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-

Ми працюємо. Наш графік роботи : БУДНІ: з 10:00 до 20:00 /// СУБОТА: з 11:00 до 16:00 /// Неділя ; Вихідний /// Замовлення приймаємо через сайт 24/7, опрацюємо в найближчий робочий час ;)

+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41, Київ, Україна
Кошик
KNBK Fresh Roasted Coffee & Accessories store

Barista Space

ГалереяСписок

Пітчер Barista space

Пітчер чи молочник один із основних інструментів бариста. Існує безліч різновидів пітчерів для різних завдань.

Дві основні навички бариста з пітчером – це збивання молока для молочних напоїв та вміння латте арта (малювання молочною піною малюнків на каві)

Щоб збити якісно молоко, потрібно враховувати багато нюансів, а зробити гарний латте арт – справжнє мистецтво. Щоб робити це комфортно і легко варто використовувати якісний та зручний пітчер.

Питчер Barista space для молока

Існують сотні брендів, які спеціалізуються на виробництві пітчерів. Всі вони різні за кольором, формою об'єму, формою носика. Є бюджетні та не дуже, з тефлоном і без. Один із найпопулярніших брендів пітчерів є Barista space. Пітчер має правильну форму та якісно зроблений.

Як вибрати пітчер для молока?

Головне, на що варто звернути увагу при виборі молочника

  • Форма
  • Розмір
  • Матеріал та обробка поверхні
  • Форма носика
  • Ручка
  • Форма та розмір пітчера

Найпоширеніший розмір пітчера 300 – 350 мл, це основний робочий інструмент. На другому місці за популярністю 500 – 600 мл. Добре, якщо у Вас буде обидва розміри, ви зможете використовувати їх залежно від завдань та завантаженості. Також часто можна зустріти пітчер 250 мл, для маленьких напоїв. Бувають пітчера і більших розмірів від літра і більше, їх найчастіше використовують замість глечика для молока, тому що збити молоко такого обсягу не зручно.

Для комфортного збивання молока заповніть його приблизно на 1/3 об'єму. Решту місця залиште для піни.

Материал и обработка поверхности питчера Barista space

Дуже важлива форма носика пітчера. Досвідчений бариста може зробити малюнок, практично, з будь-якою формою. Але найчастіше використовую класичний гострий носик, за допомогою його легко малювати базові квіточки і серця. Для більш складних малюнків потрібно підбирати форму під ваші потреби.

Матеріал та обробка поверхні пітчера Barista space

Найпоширеніший матеріал для пітчера – нержавіюча сталь. Він довговічний, безпечний та доступний за ціною. Форма пітчера має бути трохи конічна. Метою процесу спінювання молока є уловлювання та блокування більшої частини тепла, що виділяється парою, а також сприяння поглинанню повітря.

Важливий фактор і вага пітчера, занадто тонкі стінки швидко втрачатимуть температуру і обпалювати руки, але і сильно товстий і важкий пітчер буде не дуже зручний. Молоко збивається при температурі 70°C і пітчер може досить сильно нагріватися. Тому завжди звертайте увагу на форму ручки та як добре вона закріплена. Форма ручки має бути зручною, але бувають і пічтери без ручки, замість ручки вони мають тканинний або шкіряний чохол, щоб пітчер було зручно тримати в руці.

Barista Space