Продавець KNBK Fresh Roasted Coffee & Accessories store розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
8016 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-

Ми працюємо. Наш графік роботи : БУДНІ: з 10:00 до 20:00 /// СУБОТА: з 11:00 до 16:00 /// Неділя ; Вихідний /// Замовлення приймаємо через сайт 24/7, опрацюємо в найближчий робочий час ;)

+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Набори для матча Optimal

ГалереяСписок

Як приготувати чай матча?

Щоб заварити чай матча – потрібно добре розчинити його (для цього його потрібно збити бамбуковим віночком Часен) у воді приблизно 80°С. Чай Матчу можна приготувати двома собосабами - в легкому або більш концентрованому вигляді. Слабо заварений напій у Японії називають Усутя, а міцний – Койтя.

Для приготування чаю матча класичним способом потрібні

  1. Чаван – чаша для приготування чаю матча
  2. Часаку – спеціальна мірна ложечка;
  3. Часен – спеціальний віночок, виготовлений з бамбука, за допомогою якого чай збивається в піну;
  4. Сама матча
  5. Приблизно 80 мілілітрів гарячої води 80 градусів

Как приготовить чай матча?

Як готувати матчу Усутя

  1. Наберіть у чаван гарячої води, вилийте та витріть насухо. Це потрібно для того, щоби прогріти чашу.
  2. Насипте спеціальною ложечкою чай матча. Приблизно 2 г чаю на порцію.
  3. Додатково можна просіяти порошок через сито, щоб збитий напій був більш м'який і однорідний, а так само щоб прибрати грудки в матчі.
  4. Залийте матчу гарячою водою і почніть збивати віночком, поки вся порошок не розчиниться.
  5. Влийте залишок гарячої води та продовжуйте збивати. Чим довше ви збиваєте, тим щільнішою буде піна.
  6. Подавати і пити матчу потрібно відразу ж після приготування, інакше порошок осідатиме на дно чаші і чай втратить повноту смаку.

Усутя - це не дуже густий за консистенцією напій, з м'якою гіркотою в смаку і однорідним зеленим кольором. Такий чай зазвичай п'ють без строгих формальностей у рамках щоденного чаювання

Як готувати матча Койтя

  1. Приготування матча Койтя (міцнішого чаю):
  2. Тут потрібно взяти 4 грами матчі засипати в прогріту водою і насухо витерту чашу з додаванням 50 мл гарячої води
  3. Матчу потрібно перемішувати повільними W образними рухами близько хвилини.
  4. Якщо технологія витримана, Койтя вийде густим і тягучим із солодкувато-терпким смаком, з красивою, насиченою зеленою піною зверху.

Койтя – це традиційний напій чайних церемоній. Його п'ють кілька разів на тиждень.

Матча з молоком

Матча також добре поєднується з молоком, у нашій країна матча латте, навіть популярніший ніж класичний чай матча. Так як це нетрадиційний метод заварювання, то способів приготування чайного латте безліч. За основу напою можна взяти соєве, кокосове або звичайне молоко, додати підсолоджувач до смаку і розбавити водою.

Как приготовить чай матча?

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner