Продавець KNBK Fresh Roasted Coffee & Accessories store розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
8164 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-
+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Дотик

Дотик український пуровер
ГалереяСписок

Пуровер Дотик для приготування кави

Пуровер Дотик – традиційний метод альтернативного заварювання фільтр-кави, що приваблює своєю унікальною формою та особливою філософією.

Отвори, розташовані по всій площі пуровера, допомагають при заварюванні кави дегазуватися швидко і рівномірно. Також кава починає аерувати (насичуватись повітрям) вже під час заварювання.

Форма гострих вертикальних ребер допомагає зменшити контакт паперового фільтра з девайсом, надійно утримуючи його при заварюванні.

Мінімальний контакт паперового фільтра з девайсом допомагає воді рівномірно проходити через каву, що сприяє рівномірній екстракції.

Головною особливістю пуровера дотик є температурний режим, втрата температури під час заварювання допомагає знизити виділення гірких речовин на останньому етапі заварювання. Тому будь-який метод обробки кави можна заварювати у пуровері на високих температурах (понад 98 градусів).

Ще однією особливістю пуровера Дотик є те, що він виготовлений із Української кераміки родом із Слов'янська.

Загальні характеристики пуровера Дотик

  • Нижній діаметр 35 мм
  • Верхній діаметр 126 мм
  • Довжина 90 мм
  • Висота 76 мм
  • Діаметр підставки 110 мм

Рецепт для приготування кави в пуровері Дотик

  • Чиста питна вода фільтрована (температура 92-93°С, 240мл)
  • Помел великий, як тростинний цукор (більше ніж V60, 8 на mahlkoenig ЕК43)
  • Свіжообсмажена кава – бажано якийсь сорт із яскравим смаком,

Спосіб приготування

  • Розкладіть фільтр і добре змочіть гарячою водою. Злийте воду, не виймаючи фільтр;
  • Засипте свіжо змелену каву на дно фільтра;
  • Вирівняйте кавовий шар легким струшуванням пуровера;
  • Потрібно обнулити ваги та засікти час. Перше вливання з невеликою кількістю води (40мл), щоб з кави вийшов вуглекислий газ. Цей процес називають blooming, він необхідний отримання збалансованої чашки.
  • Через 25 секунд долийте 40 мл води різкими активними круговими рухами;
  • Потім кожні 25 секунд вливайте по 40 мл води круговими рухами до 240

Пуровер Дотик для приготування кави 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner