Продавець Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена та зелена кава розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
7591 відгук
Акційні пропозиції Ознайомитися <-

Ми працюємо. Наш графік роботи : БУДНІ: з 10:00 до 20:00 /// СУБОТА: з 11:00 до 16:00 /// Неділя ; Вихідний /// Замовлення приймаємо через сайт 24/7, опрацюємо в найближчий робочий час ;)

+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Вінчик для матча Часен

ГалереяСписок

Часен - Вінчик для приготування чаю матча

Найголовніший предмет для приготування чаю матча - це Вінчик, він же Часен. Правильне приготування чаю матча не можливе без нього.

Вінчики бувають різними, електричними та ручними, бамбуковими та пластиковими. Електричний вінчик зручний для людей, які часто не мають часу на класичне приготування Матчу. Бамбуковий вінчик популярніший у справжніх любителів традиційного приготування матчі, для людей яким важливий не тільки результат, а й сам процес.

Бамбуковий вінчик Часен, роблять вручну з цілісного шматка бамбука. У виробництві застосовують свіжий, сушений чи обпалений матеріал. Всі вінчики можуть відрізнятися довжиною, товщиною, формою ручки та кількістю зубців.

Як вибрати бамбуковий вінчик для матчі

Вибираючи вінчик для приготування Матчі, варто враховувати якому саме напою ви віддаєте перевагу - більш легкий і м'який або ж, більш міцний і насичений.

Для кожного виду заварювання передбачено свою технологію приготування і часто використовують різні вінчики. Так, для заварювання щоденного чаю Усуча необхідно використовувати тонкий віночок з великою кількістю ворсинок, які ретельно перемішають дрібний чай матча і зроблять м'яку піну. А ось щоб зробити традиційний напій для церемоній Коїча знадобиться грубіший віночок, кількість ворсинок у ньому менше, але вони грубіші.

Також важливо, який посуд ви використовуєте. Якщо ви готуєте чай матча в класичній чаші Чаван із широким дном - підійде класичний віночок на середній ніжці. Якщо ж у Вас більш тонкий та глибокий посуд – краще використовувати вінчик на тонкій ніжці.

Щоб продовжити експлуатаційний термін віночка, дуже важливо зберігати його на спеціальній керамічній підставці Кусенаоші, так ви сильно продовжите термін експлуатації Тясена

Як підготувати вінчик до чайної церемонії

Перед приготуванням чаю матча замочіть його у воді. Якщо у Вас достатньо часу, то можна замочити у теплій воді на 30 хв, якщо ж часу мало – можна замочити у гарячій на хвилини 2-3

Якщо використовувати сухий Вінчик - він прослужить набагато менше. Ворсинки вінчика тендітні, негнучкі, гірше збивають чай і легше ламаються об стінки посуду. Увібравши вологу, вони трохи розпрямляються і стають еластичними - чай збивається якісно, без грудочок, з'являється густа піна. Так само не варто мити його різними миючими засобами, бамбук дуже сильно вбирає в себе всі запахи, краще просто сполоснути його чистою водою і поставити на кусенаоші. Саме з цієї причини не варто перемішувати Тясеном нічого крім самої матчі.

Часен - Вінчик для приготування чаю матча

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner